Workingflow stopt!

Sinds 2003 werk ik als zelfstandig professional, ruim 15 jaar dus. Ik heb SHEQ professionals begeleid, managementteams geadviseerd en diverse specialistische arbo-onderzoeken uitgevoerd met name op gebied van gevaarlijke stoffen. Afgelopen week was bij Stena Line mijn laatste klantenbezoek, het sjouwen met meetkoffers is verleden tijd.

Want per januari 2019 gaat er wat veranderen. Ik heb als SHEQ-manager bij advies- en ingenieursbureau RPS een nieuwe uitdaging gevonden. Een mooie kans, die ik met beide handen wil aangrijpen om nog eens van carrière te switchen. Geen klantbezoek meer, maar een intern gerichte functie met uiteraard de nadruk op veiligheid, gezondheid en werkplezier van medewerkers. Want hier ligt nog steeds mijn hart. Ik vind het spannend, maar heb er veel zin in!

Wat betekent dat voor jullie als relatie?

Workingflow stopt. Met trots stel ik mijn klanten voor aan RPS om over te dragen. Zij zullen er alles aan doen om dezelfde dienstverlening te leveren als ik gedaan heb. Hier heb ik alle vertrouwen in. Ik zorg voor een warme overdracht. RPS beschikt over ervaren arbo-professionals. Zelf zal ik geen opdrachten meer uitvoeren, maar zal wel eventuele aankomende projecten begeleiden en van de nodige input voorzien. Zo zal er geen kennis en ervaring verloren gaan. Willen jullie direct een kennismakingsbezoek regelen, klik dan hier.

Uiteraard blijf ik voorlopig beschikbaar voor eventuele vragen of overleg. Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Van Workingflow naar RPS

RPS en ik zijn goede bekenden van elkaar. Al jaren werk ik met veel plezier samen met RPS. Ze hebben me regelmatig uit de brand geholpen. Heel fijn. Persoonlijk contact vinden zij net als ik belangrijk. Zij verzorgen mijn materialen en analyses voor de blootstellingsonderzoeken. Hun meettechnici heb ik regelmatig ingezet. Ik maak onderdeel uit van het ICT-overleg dat RPS faciliteert en ik heb regelmatig collegiaal overleg. Onlangs was RPS op zoek naar versterking op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit voor haar interne organisatie. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging waarin ik mijn kennis en ervaring op een andere manier kan inzetten. Hierin hebben we mekaar gevonden 😉 De manier waarop RPS werkt past bij mij: duidelijk, praktisch en daadkrachtig. We spreken dezelfde taal. Op het gebied van veiligheid en gezondheid delen we dezelfde ambitie.

RPS is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken met zelfstandige laboratoria. Dagelijks werken we vanuit verschillende disciplines aan een betere leef-, woon- en werkomgeving. Dit doen we met 450 professionals vanuit vestigingen in Breda, Delft, Leerdam, Ouderkerk aan de Amstel en Zwolle. Klik hier als je meer over RPS en haar dienstverlening wilt weten.

Tot ziens! Hartelijke groeten, Saskia Gorissen