Werkplezier

Hoe erg is het dat jijzelf of jouw medewerker elke morgen wakker wordt en denkt ‘oh bah.., moet ik weer de hele dag naar mijn werk’? Of dat een medewerker ieder half uur op de klok kijkt, omdat hij liever thuis wil zijn dan op het werk? Of de sfeer op de afdeling zo beïnvloedt, dat collega’s de hele dag met een chagrijnig gezicht zitten en maar klagen?

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers gemotiveerd en met plezier aan het werk blijven? Niet uit de roulatie raken vanwege een burn-out? Wij weten raad!

Onlangs hebben wij met ons bedrijf Your Business Online een workshop gevolgd bij Saskia. Tijdens deze workshop zijn we erachter gekomen dat ons werkoverleg vele malen effectiever kan en hierin hebben we tijdens de workshop de eerste belangrijke slagen kunnen maken. Een goed en efficiënt werkoverleg draag bij aan ons werkplezier. Bedankt voor de leuke workshop!
Jordy Buijs, Your Business Online

Werkplezier meetbaar en beïnvloedbaar

Werkplezier is nodig om gezond en gemotiveerd aan het werk te blijven. Plezier is ook subjectief. Wat de een leuk vindt aan z’n werk, vindt de ander misschien heel vervelend. Dat maakt het juist zo interessant. Wij gaan hier graag mee aan de slag, want onze aanpak is uniek:

  • We brengen de factoren in kaart die invloed hebben op werkplezier.
  • We maken werkplezier meetbaar en concreet, hiervoor hebben we een uniek instrument tot onze beschikking.
  • Jij krijgt inzicht in de mate van werkplezier in jouw organisatie en hoe deze (duurzaam) te beïnvloeden is.
  • Jij ontvangt van ons concrete en praktische adviezen om het werkplezier in jouw organisatie te vergroten.
  • We laten ervaren met simpele oefeningen hoe plezier en vrolijkheid voelt op de werkplek.

 

Benieuwd? Aarzel dan niet langer en bel (06-24813034) of mail ons.

Sinds november 2013 is Saskia een van onze licentiehouders met een licentie voor de Spectrum Energiemeting® en het Prismamodel®. Als ik haar kenmerk in steekwoorden, kom ik tot: krachtig en doelgericht in de communicatie, goede beheersing van het instrument, klantgericht, inventief en ambitieus om de meest optimale combinatie te realiseren op de harde en zachte kant in organisaties/bedrijven. Fijn om je erbij te hebben Saskia” – Bert Arons, ontwikkelaar en bewustmaker van Couleur-Locale