Wat een energieke, toffe dag!

Afgelopen donderdag 12 november was de Workingflow Businessdag. Wat was het een leuke, toffe, inspirerende dag. Ik heb er van genoten en een enorme energieboost van gekregen. Smaakt naar meer 😉 Mede dankzij de enthousiaste deelnemers in de workshop ‘HOERA! Energie’. Enkele reacties:

20151112_140546

Workshop HOERA! Energie

– Fijn om stil te staan bij je werk en wat het je eigenlijk aan energie kost
– Inzicht in dat ik echt moet doen waar ik energie van krijg
– In het kader van gezond en vitaal ouder worden een onmisbaar concept
– Inzicht gegeven dat ik de ‘energievreter’ met name mezelf opleg
– Een duidelijke en eenvoudige manier om er achter te komen hoe je energie verdeeld is en hoe je dat kan verbeteren

De middag is afgesloten met een sessie ‘get into your workingflow’.

Sessie ‘Get into your workingflow’

– Wat fijn zeg!
– Heel anders en uit mijn comfort zone, maar wel lekker