Referenties

Onlangs hebben wij met ons bedrijf Your Business Online een workshop gevolgd bij Saskia. Tijdens deze workshop zijn we erachter gekomen dat ons werkoverleg vele malen effectiever kan en hierin hebben we tijdens de workshop de eerste belangrijke slagen kunnen maken. Bedankt voor de leuke workshop!
Jordy Buijs, Your Business Online

Ik ben het nieuwe jaar goed gestart met een dialoog over mijn performance met behulp van een Balans check. Saskia is met mij in gesprek gegaan over die zaken die mij energie geven en waar ik energie op verlies. De energiemeting gaf mij een goed inzicht en heeft mij tevens richting gegeven hoe ik nog effectiever kan omgaan met ‘de energievreters’. De meting is een mooie tool om dit inzicht te krijgen. Echt een aanrader!
Edwin Kuiper, Axoft

De kracht van Saskia ligt in haar vermogen naar de klant te luisteren, trouw te blijven aan haar bevindingen om zo tot een bruikbaar advies te komen. Saskia is in staat haar conclusies en advies op een duidelijke manier te presenteren aan de gehele organisatie, van management tot uitvoerend personeel.
Dymph de Ridder,  Chassé Theater en Cinema Breda

Saskia is veelzijdig en heeft verstand van zaken. Zij reageert snel en adequaat. Voor alle vragen rondom goed werkgeverschap kun je bij haar terecht. Als ze niet direct antwoord weet, heeft ze altijd wel een idee waar je het antwoord zou kunnen vinden. Behalve arbozaken heeft zij ook nog andere kwaliteiten. Bijvoorbeeld middels een balans check de sterke en zwakke punten van jezelf in kaart brengen. Dit instrument is helder en overzichtelijk. Geschikt voor iedereen die iets wil doen aan zijn persoonlijke ontwikkeling.
Heidi Sloot, Mutsears & Sloot

Recent heb ik kennisgemaakt met de Balans check. Een praktische tool om meer inzicht te krijgen in de dagelijkse zaken die energie geven en kosten. Maar vooral laat zien waardoor iets energie geeft of juist laat verdwijnen. Dat geeft op positief confronterende wijze tips om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Saskia vervult daarbij de rol van doorvragen en laat inzien wat mogelijkheden zijn. Op een prettige en respectvolle wijze met een persoonlijke touch.
Danielle de Jonge, Divario

Ik wist niet wat ik van de training kon verwachten. Boven verwachting. Wat een impact. Ik ben onder de indruk!
Er was rust in mijn hoofd en een scherpere waarneming, betere concentratie. Ik voelde me fris en herboren. En dat in een dik half uurtje op de werkvloer. Saskia is een zeer bekwame en prettige trainer. Ze weet waar ze mee bezig is, en ik heb haar ervaren als een inspirerende bruggenbouwer tussen de ‘harde’ en ‘zachte’ kant op de werkvloer.
Alice Kelder, zelfstandig loopbaancoach

Een echte eye opener. Ik vond de training erg fijn. Saskia legt duidelijk en helder uit. Ze komt to the point en geeft je tools en stof om over na te denken. Het is bruikbaar voor iedereen in elke situatie. Ik kwam behoorlijk moe binnen en ging vol energie weer naar buiten.
Sandra Jacobs, Ibema

Wat een goede ervaring: de Balans check door Saskia. Voor het eerste gesprek kreeg ik huiswerk om te kijken wat me nu energie kost en wat me energie opbrengt. Daardoor alleen al ga je meer letten op hoe je bezig bent en denk je, dit moet ik anders gaan doen. Tijdens het eerste gesprek hiermee aan de slag en verder de diepte in. Verhelderend en herkenbaar. Uiteindelijk in het laatste gesprek, de evaluatie, goede praktische tips gekregen om nog meer energie te krijgen. Meer dan de moeite waard geweest mede dankzij de verfrissende en directe manier waarop Saskia de dingen benadert.
Monique Links-Hermans, Innergie