Persbericht: WY@Breda

Breda, 5 oktober 2015WY@Breda is vanaf nu dé plek waar je ontspannen en met frisse energie vandaan komt. In het prachtig gerenoveerde pand aan de Keizerstraat 96 geven Saskia Gorissen (Workingflow) en Sandra Jacobs (Yoga-San) sinds kort Kundalini-yogalessen en kun je er ook terecht voor coaching en training om je energie beter te laten stromen.
De faciliteiten bij WY@Breda bestaan uit een sfeervolle yoga- en trainingsruimte met loungehoek en een aparte ruimte voor coachingssessies en vergaderingen. Het betreft een markant pand uit het begin van de 18e eeuw dat in vroeger tijden diende als stal voor de cavaleriepaarden.

Hartje Breda

In Breda staat de locatie bekend als ‘Achter de Lange Stallen’. “Wij zijn erg blij met deze locatie vanwege de warme en serene sfeer en dát ook nog eens in hartje Breda,”aldus de trotse Saskia en Sandra. Tijdens de openingsweek (van 12 tot en met 17 oktober) is het mogelijk om een gratis proefles te volgen. Wil je van tevoren een kijkje komen nemen? Op zondag 11 oktober van 16.00 – 19.00 uur kun je onze locatie bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Kundalini yoga is een oude en krachtige yoga traditie uit India en wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen,diepgaande meditaties, de aandacht voor de adem en het gebruik van mantra’s. Kundalini yoga versterkt alle aspecten van je lichaam en geest door het vrijkomen van levenskracht. Je wordt er energiek, flexibel,ontspannen en vrolijk van. En je hoeft er niet eens lenig voor te zijn! Allemaal naar WY@breda dus, want de slogan is niet voor niets: ‘You are exactly where you need to be!’

Energiebalans

Ook voor het checken van de energiebalans in werk en/of privéleven kun je bij WY@breda terecht. De consulten zijn geschikt voor particulieren maar zeker ook voor werkgevers en werknemers.