Harde werkers

Heb je het gevoel dat er tegenwoordig steeds meer van je wordt verwacht? Langer doorwerken voordat je met pensioen kunt gaan. Thuis moet alles op rolletjes lopen. Druk, druk, druk! Werk en privé lopen steeds meer in elkaar over en het is lastig om grenzen aan te geven…

Er komt zo een zware druk op je belastbaarheid en het is belangrijk om fysiek en mentaal gezond te blijven. Een goede balans vinden tussen werk en privé. De juiste veerkracht te vinden. Balans en veerkracht staan voor beweging. Meebewegen, uitwijken of buigen om te groeien maar ook weer terugkomen in het midden.

Door samen te kijken en te onderzoeken waar de energie uit balans is, krijg je een goed beeld van de huidige stand van zaken. De balans check. En daar begint de oplossing!
Verder kun je bij ons terecht voor coaching en we bieden allerlei leuke en effectieve trainingen aan om je energie te verhogen, focus te ontwikkelen maar ook om te ontspannen.

Dit traject is vooral geschikt voor de zelfstandige professional zoals de advocaat, accountant, financieel adviseur, reclame maker, makelaar of ict-er.