Duurzaam inzetbaar

Duurzame inzetbaarheid een lastig thema? Wij geven je inzicht en tools om duurzame inzetbaarheid in de praktijk te brengen. Onze aanpak:

Advies, coaching en training

  1. 1. Strategisch organisatieadvies over de implementatie van duurzame inzetbaarheid in de visie en het beleid van de organisatie
  2. 2. Coaching van leidinggevenden in het aangaan van de dialoog met medewerkers
  3. 3. Training gericht op de bijdrage van de medewerker aan zijn eigen duurzame inzetbaarheid

 

Ik ben het nieuwe jaar goed gestart met een dialoog over mijn performance met behulp van een Balans check. Saskia is met mij in gesprek gegaan over die zaken die mij energie geven en waar ik energie op verlies. De energiemeting gaf mij een goed inzicht en heeft mij tevens richting gegeven hoe ik nog effectiever kan omgaan met ‘de energievreters’. De meting is een mooie tool om dit inzicht te krijgen. Echt een aanrader!
Edwin Kuiper, Axoft

Balans werk-privé

Werk en privé zijn met elkaar verbonden. Hoe het in het persoonlijke leven van je medewerker gaat, is van invloed op zijn of haar werk. Loopt het op het werk niet goed, dan neemt je medewerker dat onbewust toch mee naar huis. En andersom. Pas als er een goede balans is tussen werk en privé kan de energie blijven stromen. Het leven bestaat uit keuzes hoe je omgaat met bepaalde situaties. Door verstand en hart te laten samenwerken, kunnen bewuste keuzes gemaakt worden. Zo krijgt je medewerker de leiding over zijn of haar leven en dat geeft kracht. Innerlijke kracht zodat hij of zij sterk in zijn of haar schoenen staat. Veerkracht zodat je medewerker mee kan buigen met het leven zonder te breken. De flexibiliteit om zich aan nieuwe situaties aan te passen en er zelfs door te groeien. Kracht is energie!!

Benieuwd? Neem dan direct contact met ons op via 06-24813034 of mail.