Aan Tafel

Op dinsdag 3 november was het eerste AanTafel gesprek van Workingflow.

Met 7 vrouwen zijn we het (DOEL)gesprek aan gegaan. De volgende vragen zijn aan bod gekomen: Wat is je volgende doel? Wil je wel iets, maar weet je nog niet precies wat? Of weet je al wat je wilt, maar nog niet hoe je daarmee aan de slag kunt gaan? En al pratende hebben we ieder een antwoord gekregen. Onze successen hebben we gedeeld en we vertelden waar we graag naartoe willen. Tenslotte hebben we elkaar tips gegeven en adviezen. Een bijzonder fijne avond!

Al pratende werd ik wijzer over mezelf. En ontdekte ik waar ik nu sta en waar ik naar toe wil. En dat ik eigenlijk best tevreden ben met hoe het nu gaat in mijn leven. Iedereen krijgt in het gesprek evenveel ruimte en mag er zijn, dat voelt zo goed. Ook fijn om complimenten, tips en adviezen te ontvangen die oprecht zijn. In het dagelijkse leven gebeurt dat te weinig. Tijd voor verandering 😉

Ook Sietske is enthousiast:
Het gesprek heeft me enorm veel positieve energie gegeven. Ik ging letterlijk warm naar huis: zowel mijn lijf als hart was verwarmd . Het applaus ontvangen vond ik heerlijk en de complimenten waren oprecht en daarom zo prettig om te krijgen. Hoe vaak krijg je nou een compliment van iemand? En nu zomaar 6 keer! Goed voor alle vrouwelijke energie!